Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

This fix comes from the forum post at  http://www.symantec.com/connect/forums/problems-expanding-backup-exec-reports-ie-11 . I went in and checked out the Javascript code that manages the report interactivity and figured out what needs to be ...
Idea by usafseic | 24 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Since NTFS is introduced we got the Windows NTFS internal API with long file names (msx. 255) and long path names (32k). Also we knew the limitations of GUIs like ...
Forum Discussion by Sense2000 | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Greetings: This may seem like a very elementary question to ask, but I've inherited a mess and I'm having to come up with some sort of plan to resolve ...
Forum Discussion by baslack | 17 Nov 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, that UR broken VSS backup. More info: ...
Forum Discussion by Jyrki | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Befor upgrading to Backup Exec 12 the backup run like a charm.  Using 400Gig LTO tapes.  I had a full backup everyday no problem.  Now when I come in to work backup ...
Forum Discussion by hacbmis | 14 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, I am recataloging a tape backup after having to follow the instructions here: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH142684 ...
Forum Discussion by Sean Kelly - RJC | 14 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there,     i got an Small Business Server 2011 with Backup Exec 2014 without any Hotfixes installed. I need to update the Server to SP1.   But ...
Forum Discussion by SebastianW | 14 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I need help. Since BE 2014 sp1 update my file server (virtual server) restarts when starting a backup job. I have found no information on similar cases, ...
Forum Discussion by mp@cartigas.com.uy | 13 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I am using BE 2010 R3 & my drive shows offline ! Dont know what has happened can someone help on the same ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vivek parmar | 13 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Server W2K8R3 CAS Server W2K8R3 MMS Symantec Be2012 Windows & Symantec on the same patchlevel   We had to update firmware on tape-drive and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 13 Nov 2014 | 5 comments