Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all! we have problem with restore transaction log from netbackup. We have configured all like the documentation for try it, but the problem is this: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 17 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I am wondering what the best solution would be for the following: I have on Citrix Xen Server host that has 7 virtual machines on it.  I am currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by downingtownryan | 06 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution After installed sp2 hotfix 227745, we can not backup regularly. always 4-5 server backup jobs running but stuck in active: queued . ı saw requested drive mount when ı ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 19 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Got my legend and see that my BE server thinks my RAWS agent on one of my servers needs an update, however, they are both running the same version. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dsmith1954 | 02 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Anyone know where to find a legend for the icons that are displayed in the BE 2012 Selection Pane? I couldn't find anything in the Admin Guide. I have several ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dsmith1954 | 02 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi guys. Do you know if Windows 2012 is supported on NetBackup 7.0? We have an old backup server running this version and we would like to add some Windows 2012 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eduardo Cunha | 27 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone, We're in the process of standing up Backup Exec 2014 (came from 2010) and a couple of questions have come up in regards to backing up an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bwh_99 | 23 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi everyone. I need some help with a problem we got last week with our Backup Exec 2014 (Appliance 3600.R3). One of the job is just stuck at status Active: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mr.sedam | 23 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Trying to figure out an issue with backup an sql server 2008 databases on a remote server. Below is the erros I am getting.  Now I have looked at ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TimPoulter | 22 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, can anyone advise what are the firewall ports required for remote agent push from backup exec server?   1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mart g | 11 Feb 2015 | 3 comments