Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution After application of this hotfix through LiveUpdate, any/all incremental backup jobs of virtual machines acting as active directory domain controllers always end with ...
Forum Discussion by bwilliam | 23 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I have an issue with BE2012 in a CAS and MMS environment where immediately after the servers are restarted the very 1st schedule job crashes “bengine’ service with the ...
Forum Discussion by Bayside City Council | 22 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I currently have a 2 node Windows cluster that is hosting a DFS file share as the clustered resource.  My NetBackup solution is a single netbackup appliance serving as ...
Forum Discussion by bstackpole | 22 Jul 2014 | 7 comments
Businesses need to protect a broad range of information, generated in a plethora of ways, through multiple applications used by billions of individuals around the world. Organisations not only need to protect their information and IT infrastructure, but ...
Article by GFK | 18 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi there, I want to install a managed Backup Exec 2014 server from a CASO server. When my CASO validate the installation, everything is OK. When I start the ...
Forum Discussion by Admin-COGIWEB | 17 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello Community I have got an Storage of 2 TB on a Windows 2012 Server. (Storage Pool, Parity, 1 Volume) My Exchange Server should be backed up there. But after ...
Forum Discussion by Ecofin | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi.  I performed the update from Backup Exec 2012 to Backup Exec 2014 on my server yesterday which went fine, but now I'm left with only one problem.  I have only ...
Forum Discussion by all2surreal | 10 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi: We are using Symantec BackupExec 2010 R3 backup virtual machine(Vmware), We can successfully backup the vmware server. but can't restore it, I'm using ...
Forum Discussion by monday8848 | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Environmnet Windows Server 2012, w/ BU Exec 2014 installed.   Target is a Windows 2008 R2 Service Pack 1 Windows Server, w/ a successful installation of ...
Forum Discussion by aaron Wieczorek | 23 Jun 2014 | 0 comments