Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all. The Backup Server is running Server 2008 R2 Standard with Backup Exec 2014 installed. All updates have been applied from live update. I'm trying ...
Forum Discussion by it_jccap | 18 Aug 2014 | 18 comments
I need a solution Hello everyone,   I have netbackup 7.1.0.4 running on windows 2008 r2 OS.We are having two media servers and a master server.Also we are taking NDMP backups.Now,We ...
Forum Discussion by ashokvaleti | 16 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, My query is related with symantec netbackup client services. Scenario: As per our system policies we need to change privledge users password periodically. ...
Forum Discussion by nrlhasan | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Folks, I have been dealing with a strange issue from last 2 weeks with the Symantec support without making any progress. Any help would be appreciated.   ...
Forum Discussion by manussnair | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We are looking into completely revamping our backup practices, including moving away from tape media. Our goals are to perform (deduplicated) backups to onsite ...
Forum Discussion by warrenschubert | 24 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution After application of this hotfix through LiveUpdate, any/all incremental backup jobs of virtual machines acting as active directory domain controllers always end with ...
Forum Discussion by bwilliam | 23 Jul 2014 | 11 comments
I need a solution I have an issue with BE2012 in a CAS and MMS environment where immediately after the servers are restarted the very 1st schedule job crashes “bengine’ service with the ...
Forum Discussion by Bayside City Council | 22 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I currently have a 2 node Windows cluster that is hosting a DFS file share as the clustered resource.  My NetBackup solution is a single netbackup appliance serving as ...
Forum Discussion by bstackpole | 22 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, Was wondering if any of you here encounted the problem whereby on a VM that has DFSR, the backed up data and the actual amount of data does not tally with each ...
Forum Discussion by Tiong | 20 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi there, I want to install a managed Backup Exec 2014 server from a CASO server. When my CASO validate the installation, everything is OK. When I start the ...
Forum Discussion by Admin-COGIWEB | 17 Jul 2014 | 3 comments