Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm having problem with backing up large file backup into single LTO-3 tape drive ? it is said "The job failed with the following error: The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 05 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hi All,   I'm having problem in starting the Symantec VSS writer from the services console, see the following diagnosis log:   Log Name:     ...
Forum Discussion by Symanticus | 15 Sep 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, I've just successfully install BE 2010 R2, i wonder if i should upgrade the agents in all o my systems (Exchange, SHarePoint, SQL Server or Domain ...
Forum Discussion by Symanticus | 25 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, I've got two scsi LTO-3 and LTO-4 tape drive that I daisy chained to my BE 2010 media server, I wonder what is the best scenario in utilizing this two ...
Forum Discussion by Symanticus | 15 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Hi All, At the moment I've successfully create several daily backup job which writes to tape every weekdays as full backup Backup Job 1 - grab all of the ...
Forum Discussion by Symanticus | 06 Jun 2010 | 7 comments
I need a solution Hi Everyone, I'd like to know if the Backup Exec 2010 Agent is currently support SharePoint Server 2010 ? my configuration is single server deployment which ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 30 May 2010 | 7 comments
I need a solution Hi All,   I'm having problem in backing up my SharePoint Server 2007 which is installed in one single server deployment with SQL Server 2008 as well ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 27 May 2010 | 7 comments
I need a solution Hi All, I've got a directory that I'd like to backup into LTO-3 tape daily incremental and full once in a week automatically by using Backup Exec 2010, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 17 May 2010 | 3 comments
I need a solution Hi All, Can anyone tell me what's the difference in between manual install of RAWS x64 and Push install from the media server ? The only thing that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 15 May 2010 | 8 comments
I need a solution Hi All, I've got a warning not yet a problem in Backup Exec 2010 Agent deployment here: " The target computer is running a previous version of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 14 May 2010 | 5 comments