Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, Usually MSSQL backups are interrupted at the middle of backup, it success if try again second or third times. We tried scenerios below,(First tried with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ali YAZICI | 02 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Good Day All. I' ve followed recomendations from this article. https://www-secure.symantec.com/connect/forums/how... But I am still getting SQL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nigelg | 27 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, hoping someone can help me out. I am running BackupExec 2012 and am in the process of refining our SQL backups. I have progressed to the point where I have a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stuart.clark | 19 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution I am running NetBackup 7.5.0.6 and SQL 2012 on a Windows 2012 cluster. I have been able to back up databases from the SQL instance, but when I try to use the client to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GeoffBates | 15 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution Hi All, We have configured SQL backups in our environment. One of the client that we are trying tyo backup its database has a strange behavior, we we run the job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BasigDegrasia3 | 14 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Here's my scenario: Backup exec 2010 R3 SP3. Everyday (inc. weekends) at 05:00 AM we're having a full backup of the databases of 6 SQL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by YonatanC | 03 Feb 2014 | 12 comments
I need a solution Hello All, I am having some troubles backing up a large database (500GB) using Backup Exec 2010 R3, ultimately the job fails with: Final error: 0xe00084af - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tss_tim | 02 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   Can someone at Symantec please confirm that the following is true:  When Netbackup performs a backup of Microsoft SQL Server with the truncate logs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kimihira | 18 Dec 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, We are running Netbackup 7.5.0.6 on a 2008 R2 SP1 windows server. We have many "VMware" policies that run a file system backup of all local ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sisso | 12 Dec 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, I need some advise please.   We are running Symantec Netbackup 7.5.0.6 on windows server 2008 R2 SP1.   We got SQL server 2008 R2 that backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sisso | 16 Dec 2013 | 4 comments