Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution i am using BE 2010 R3 currently to backup SQL 2008 db and other 2008 machines. we will be deploying a new machine, running windows 2012, and SQL server 2014.  will ...
Forum Discussion by avgroup | 07 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I am wondering what the best solution would be for the following: I have on Citrix Xen Server host that has 7 virtual machines on it.  I am currently ...
Forum Discussion by downingtownryan | 06 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi everyone. I need some help with a problem we got last week with our Backup Exec 2014 (Appliance 3600.R3). One of the job is just stuck at status Active: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mr.sedam | 23 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi there - I'd like some guidance in this area I'm about to explain as I am a little confused.  For some of our SQL servers, it would be ideal to have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Moltron1 | 12 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution We have Symantec Backup Exec 12.5 Rev. 2213 installed on Windows Server 2003 R2 with SQL jobs defined. One of those jobs is performing full SQL backup (Backup ...
Forum Discussion by dpetrek | 27 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Folks Here we are hitting a problem. We have a VM which is a SQL servers, however, due to some reason, we choose to backup as a physical server. We have ...
Forum Discussion by andy.chan | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi everyone, I would like to configure the following task within Backup Exec 2014 (but I'm failling): I have a SQL 2008 R2 Server with several databases ...
Forum Discussion by vac | 16 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello I'm using trial version of Backup Exec 2014 14.1 SP2, I installed "Agents for Applications and Databases": Then I go to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 12 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Experts, I am running new tape library for my company data backup I need advice for best performance backup for system states and backup of users data and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sami2000 | 10 Jan 2015 | 5 comments