Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We have the following:- Symantec BE 2010 R3 on Windows 2008 Std SP2 (64bit) MS SQL express 2005. We have doing the upgradation of BE 2014. It went ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution If i can be migrate the window from 7 to 8 then is it be used one more license on altiris or is it use the same license count? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akgs | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Experts, I have oracle SL 150 Drive in our setup and it has 8 drives. I had checked the drive status in Library Console it shows all drives have tapes. If i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 29 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi there, We've just purchased SSR 2013 for a customer, and when I looked in the User Guide prior to purchase, it said this: "Symantec System Recovery ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Big Steve | 29 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi.   I got a server with only 2x 300 GB 10K SAS, 8 GB RAM & Quad Core CPU @ 2.4 Ghz only. Attached to it is a Dell PV124T LTO6 SAS Auto Loader with 8 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pmevalenzuela | 28 Jul 2014 | 11 comments
I need a solution I have TS3100 Library. I have designate slot 23 as a cleaning slot. Cleaning tape is inserted in slot 23 as well. When i try to run the CLEAN job, it gives ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aacable | 27 Jul 2014 | 10 comments
I need a solution Hi Experts, Environment. Master:- 7.6.0.1  Server:- Win2008  Vmhost:- 7.6.0.1 Win 2008 We are experiencing the below issue. Let me tell you. We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 25 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All , I hope everyone is doing . I have a requirement would really appreciate if you can help. Following is my envoirement.   2 SEPM's running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 24 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution I'm not sure what I am doing wrong see screenshot below for files that are listed to be excluded:     The content of the tape still shows files ...
This issue has been solved
Forum Discussion by norbertg | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all , I have a questions regarding GUP and need your input on this.   Can RU2 GUP serve content to RU4 endpoints ?    Secondly while ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 23 Jul 2014 | 8 comments