Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have an REALLY old DS 6.5 training manual that states: Each Deployment Database can manage up to 5,000 computers but Altiris recommends stopping at 3,500 for ...
Forum Discussion by rmasters | 24 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to create a test Boot Disk using BDC utility available in Deployment Solution 7.5. I am running bootwiz.exe as admin from BDC package folder in ...
Forum Discussion by snm1502 | 24 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I have added driver in Altris console, and it got successful but without any "Type" (Storage, network...)  Now I would like to remove the driver but can ...
Forum Discussion by Emir Medic | 17 Jul 2014 | 8 comments
I would like to use the CopyProfile feature when running sysprep on Windows 8 (and 7).  I need to be able to set up a default profile, which has a standard look and feel for all users signing in to our standard image.  This can be done through a ...
Idea by leights | 30 Jun 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) In DS 7.1 one of the challenges is that SMA clients do not always register to a local Task Server unlike Package Services, and ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 23 Jun 2014 | 1 comment
Hello, Today while I was working with Support on one of the issues, they informed that the Save Changes button in Create PreBoot Configurations window does not really saves the changes, instead the current session changes are discarded and reverted ...
Idea by snm1502 | 11 Jun 2014 | 0 comments
ITMS 7.5 SP1 product documentation links are as follows: Suite-level documents Location IT Management Suite 7.5 SP1 IT Management Suite Release Notes DOC7310 ...
Article by @nkit | 04 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Good day! I am running Altiris 7.5 and when I send a computer a command to reboot into PXE the NT Authority Shutdown prompt comes up prior to reboot. It has the usual ...
Forum Discussion by JoeKocenko | 03 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, It has been a week we are struggling to get Boot To Automation task working. We had been asked to get Deployment Solution 7.5 implemented and configured ...
Forum Discussion by snm1502 | 23 May 2014 | 0 comments
I need a solution Dears, Is it normal that a PC can boot to the PXE provided automation OS only once? Even if I force a PC to boot via network and select WinPE it will end in a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maweko | 22 May 2014 | 7 comments