Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution How can i delete a BackupSets there are Expired and have a Unknown Storage. There is only one Storage in use and in the past was another Storage in use. But this ...
Forum Discussion by ChristianW | 20 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys,  We have a issue wth Backup Exec 2015.Our SQL job is failed.i attached the log file.plz look that and give me the solution. Job Log ...
Forum Discussion by shaabin | 12 May 2015 | 4 comments
I need a solution There was another thread simliar to this but that solution wasnt any help to me.  Im able to connect to my MMS server from my windows 8.1 desktop, I CANNOT connect to ...
Forum Discussion by Networker_rules | 11 May 2015 | 5 comments
I need a solution I have backup exec 2010 installed on server 2003 latest updates and hot fixes installed.  i need some assistance in setting up the alert , emial notification in BE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gow75 | 08 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, We perform backups of VMware 4.x virtual machines using Weekly Full / Daily Differential templates created by policy, GRT enabled. VMs are Windows 2008, Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sublaner | 08 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I'm backing on my servers and only have space for one full backup + weekly incrementals on our our primary MMS server.  We DeDupe the data to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Codders | 08 May 2015 | 2 comments
I need a solution Here's the issue.. i have a number of servers dotted around the country and have one backup exec 2012 media server which will be the only controller. Can i ...
Forum Discussion by S_B1234 | 07 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there seems to be a problem when I am connecting to the media server. I am not sure what it is when I log on to back up exec this error message appears. It says ...
Forum Discussion by stephen_p | 06 May 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all, one of my previous colleagues has BE 2012 installed on a 2008 R2 Domain Controller. Now i would like to demote this DC and use it as normal domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys, We have some issue with BE 14 and its related to Tape. first Error: Final error: 0xe0000900 - The requested media is not listed in the media index ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 04 May 2015 | 2 comments