Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution NBU 7.5.0.5 anyone know of a reporting tool for NBU? the ones that came with NBU are pretty basic and not flexible. i have this requirement to generate a ...
Forum Discussion by rino19ny | 21 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Experts, We have 2 virtual exchange servers 2013 .Node 1 and Node 2. We have configured DAG and DAG virtual's IP is also configured. Right now our ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 20 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution We are using Symantec NetbackUp 7.6.0.1 in Windows Server 2008 R2 and I have a problem regarding backing up our file data. Our File data is composed of *.pst's, ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 20 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have one solaris 11 servers. It has many small files it has taken more than 12 hours to take the backup on tape and still running. Drives are ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 18 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello Experts, We have the below enviornment. 1:- Master Server:- Windows 2008 R2 (Physical) 7.6 2:- Media Server:- Solaris 11 (Virtual) 3:-Media Serer ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello All, Our Windows VMWare backups are failing with status cannot connect on socket(25) . I refered to the technote below , but I am a bit confused by ...
Forum Discussion by empress_srk | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have just migrated to Netbackup from Backup Exec . However we still have a large number of tapes stored away in backup exec format which will need restoring from in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 16 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution We have a DD4200 with OST and VTL.  The VTL is for NDMP only, the VTL Drives are connected to the Backup Accelerator Device connected to the EMC ISILON NAS.  I tried ...
Forum Discussion by dukbtr | 15 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution Hello Experts, We rebooted our master server and after that 2 issues came up. No more changes were done. 1:- Java console is not getting opened either on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 14 Dec 2014 | 6 comments