Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello, I have configured the FS in Windows Server, all the sudden it is not mounting.  I can imprt the VG, but volume is not getting mounted. What is the ...
Forum Discussion by mokkan | 30 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution If we have 2 node cluster confiured and if we have 2 node names in systemList, would service group come up on node 1,  If VCS down on node2, when LLT/GAB is up. ...
Forum Discussion by mokkan | 27 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, I have setup websphhere using Applicaiton agent on ApplicaitonHA and it is working fine. Once I se it up on 2 node cluster, once the critical resource is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 26 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Team, I have gone through the doc to understand the functionalities of Multinic in vcs,however unable to get it completely. Could you please explain step by ...
Forum Discussion by allaboutunix | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, In order to mange IBM HTTPServer under VCS. Do we need to use Application Agent or Apache agent?  Which one would you recommend? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 19 Jan 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) In the VMware environment, you can administer the Symantec Dynamic Multi-Pathing (DMP) solution through the Command Line Interface ...
Forum Discussion by Kavita Pillai | 16 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I have a quick quesiton regarding VBS.  After we create tthe VBS, we setup the dependencies,  if we setup the SG1  depend on SG2 and SG2 depend on SG3 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 15 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, Why do we need to setup the regrep  resources on VCS? The reason why I'm asking when we install application such as SQLserver or anything keys will be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mokkan | 20 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi We are planing to move few applications from MSCS to SFHA-DR. Anyone has an insight... any information to share.... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SymGuy-IT | 16 Dec 2014 | 6 comments