Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Some of the numbers listed in the tables for transfer rate seem wrong.  Table 1.6 FCoE  36,000 GB/hr !!! Table 1.7 10GBe  3600 GB/hr Theoretical ...
Forum Discussion by DeadEyedJacks | 31 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution I'm trying to configure LDAP on a NetBackup Appliance via the commandline.  I go to Settings > Security > Authentication > ActiveDirectory > ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RocketBeta | 29 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Experts, I have certain experience with NDMP backup and restores. But they are painfully slow. I have worked in different data centers with backup taken on ...
Forum Discussion by rookie11 | 29 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, We have issue conncting one of our servers in OpsCenters.  Netbackup version of master server is 6.5.6 OpsCenter we are using is  7.6.0.3  ...
Forum Discussion by Deepak_Irani | 27 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution Hi friends, I want to the activites carried out by users on my NBU master server..like restore initiation, backups initiation etc etc...so please suggest me how ...
Forum Discussion by Steve Austin1 | 27 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, we are trying to restore  the data  from  secondary storage  but  it becomes fail in between with error  STATUS 85: media read error. OS on which ...
Forum Discussion by rashi.jain | 27 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Experts, Please help us with answers to below queries :- 1)     We have Ops-center server (NBU ver.7.6.0.1) in PROD environment in which we have also ...
This issue has been solved
Forum Discussion by a_la_carte | 24 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution I have some questions about best practices and how incremental backups work with removable media. So we have a total of four USB HDDs. These are split into two ...
Forum Discussion by RTI Systems | 23 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution We have B.Exec 2012 installed on our network. I decided to test SDR, so I installed it on a Windows 2008 R2 stand-alone server  [2012 - Version 14 Rev 1798 ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 22 Jul 2015 | 3 comments