Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution I have a custom workflow that I would like to duplicate to create a new one with a few differences.  How do I do this to make a new, unique project without harming the ...
Forum Discussion by mclpgfh | 16 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have my licenses for ghost but have never used it before, i have the console and everything installed on a 2012 server and i have the Ghost client ...
Forum Discussion by chrismartin | 16 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution We have recently upgraded our version of altris to version 7.5 from 6.1.   We have about 20 images that were created in the older version of Altris. (.img).  We would ...
Forum Discussion by typex45 | 15 Dec 2014 | 0 comments
When opening the software portal no scroll bar shows – After clicking "show all" the scroll bar can be seen, but then the description and software name is small and the full information cannot be seen, leaving unneeded space. Please correct ...
Idea by Christina_ | 15 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution We are experiencing an issue in CEM when attempting to add servers to the Symantec Management Platform Internet Gateway Manager application on the servers tab. When ...
Forum Discussion by JohnVee | 12 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I'm curious if anyone else has this issue.  My environment is mostly Windows but there are enough Macs to care about their status.  I'm only ...
Forum Discussion by Powershell_Guru | 11 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am running a trial version of Ghost solution suite (Version 11.5.1.2266) I am trying to send an image to some PC's on our test net, which has an existing PXE ...
Forum Discussion by BrianDo | 09 Dec 2014 | 4 comments