Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi,   Kindly note that i wanted to create a job with the same selection list as that of a previous job. When openning the selection list it does not load, and ...
Forum Discussion by lanloun | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, When performing the File Server migration, how can I estimate the number of place holder in the file server data drive ? Can anyone please assist me ...
Forum Discussion by John Santana | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I deployed SEP 12 to 6 PCs (Win7 64-bit) and then added them all to SEPM 12 using Add Client and importing a text file with the 6 ip addresses. 4 of them appeared in ...
Forum Discussion by tmcemc | 17 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I have added driver in Altris console, and it got successful but without any "Type" (Storage, network...)  Now I would like to remove the driver but can ...
Forum Discussion by Emir Medic | 17 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, We recently upgraded SEP to latest version based on HeartBleed vuln.  Once we completed, we made a new package available to all SEP agents.  For some ...
Forum Discussion by JRS17 | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error: Final error: 0x1e - The system cannot read from the specified device.   link V-79-0-30   Please ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Poeple, Does anyone got the best practice and performance tuning suggestion documentation from Symantec for configuring the Windows Server 2012 R2 before ...
Forum Discussion by John Santana | 13 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, the reports of Backup exec do not show the content by pressing the deploy,  What option need in complement in the  browsers for work properly?   I ...
Forum Discussion by n3m3sls | 10 Jul 2014 | 1 comment