Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi I have installed symantec system recovery 2013 on a windows 2012 server. It is doing a nightly backup to an external 1/2 TB drive. This is a full backup ...
Forum Discussion by Sense Support | 30 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution   I have clients on one particular site server (we have 4 in total) that are only picking up tasks every 30 minutes (on the hour and half hour). This is not ...
Forum Discussion by Iskyfly | 29 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I have some SEP clients that have the ability to right-click and choose disable.  While other computers in the same OU and the same policy version do not.  It seems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JAunmc | 25 Sep 2014 | 20 comments
I need a solution Hi All, I have an existing exceptions policy that I am unable to rename/uncheck the "enable policy" / delete this policy. I can export it (size 4.7Mb). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 24 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution SEP12Ru4Mp1 installed. I am receiving this error msg when trying to add a folder to be added to the exclusion list:   Request contents are invalid: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution We're currently experiencing issues trying to push Windows Patches KB2962409 & KB2975719 to tablets running Windows 8.1  From our testing what we have ...
Forum Discussion by SEP_FMI | 18 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Couple of drives showing missing paths , I have deleted and Re-configured the drives after verifying correct serial.no. of the drives but there is no Luck. Still ...
Forum Discussion by sanjaynaidu | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Issue: Unable to use Enable bandwidth control checkbox within the Altiris/Symantec Management Agent when User Account Control (UAC) is enabled. NOTE : For ...
Forum Discussion by MyITGuy | 16 Sep 2014 | 1 comment