Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear Symantec Community, Our company wants  PGP on their blackberry but we are stuck on picking the right licenses,  I was wondering wich licenses we need to ...
Forum Discussion by zzzx | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all. im migrating from Backup Exec 2010 to version 2014. When i install version 2014, gives me an sql error, of SQL SETIINGS INTERNAL FATAL and it fails, for that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 15 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all , I am trying to revive an old SEPM solution that has been dead for quite some time now and  have few queries  regarding this . I would appreciate if I can ...
Forum Discussion by Outrageous | 30 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution Hi All, Need to know what is the replacement product for Symantec Drive Encryption with Encryption Server by PGP; Since, it shows as EOL; Thanks in ...
Forum Discussion by Shwin23 | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 5 comments