Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Добрый день! Мы используем Backup Exec2010 R3 с установленным патчем be2896R344584_64bit_348105 на Windows Server 2008 R2 Standart, английская версия. После ...
Forum Discussion by rshb4400 | 21 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I have a server 2008R2 server that had NS installed on it as a test, but then removed.  So for the most part the server is new   I have since installed the ...
Forum Discussion by SonicGT | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone! While working with IT Analytics cube, I've build one view with the following fields: Computer: name > Computer: Model > Software ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   Does anyone have an idea of which version of SSL is used in SPC 2.1.1.3012.   Is SPC 2.1.1.3012 also vulenrable to Open SSL ...
Forum Discussion by Jeshrel Cyril | 11 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Is SEP 12.1 MP4a (12.1.4023.4080) vulnerable to Heartbleed?   Currently, all hosts are internal, however the SEPM does go through squid proxy to capture daily ...
Forum Discussion by JRS17 | 10 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution I have restarted the services through Windows Batch file in Agent, But still Events are not coming on SSIM, and when i checked MSvista Logs in Agent, These ...
Forum Discussion by Y@Du | 07 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution When trying to activate Symantec VIP Access, I am getting error 0x30. My system is Windows 7 HP, with NIS ver 21.2.0.xx and has Intel i7 3610QM processor, 8gb ram, ...
Forum Discussion by Nikhil_CV | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello! When i edit the Backup Options of an existing backup job, make some changes and then try to save this changes with the OK-Button Backup Exec told me that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Guschelbauer | 18 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I am unable to run Backup Exec through Vcenter and backup machines that are virtual and physical. If I add the IP addresses and setup the backups individually, they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncava001 | 26 Mar 2014 | 4 comments