Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Good Day, We are interested in using this product on 3 of our business servers. A file server, terminal server and a web server. We are having a hard time ...
Forum Discussion by CHP | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi guys,  We need a help. Now we install SEPM 12.1.5 in windows 2008 R2with Embedded.we have plan to SEPM Server move to windows 2012 R2 with SQL..what are the ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to save the PGP status using the command line to save an XML file.  Then I want to read the file into Altiris and store it.  It worked fine in limited ...
Forum Discussion by JAunmc | 23 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hey guys, I'm working for a bigger enterprise company with several sub-companies (sub-domains). So below of the global root domain I'm working for ...
Forum Discussion by woelki | 23 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I've seen this a few times recently.  We did the SEP 12.1.5337.5000 upgrade recently.  That had some bumps but things settled down.  Similar situation here -- ...
Forum Discussion by rmoc | 20 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Could anyone explain how to force replication between US in DMZ and internal location ? This task is in same crone ? Cluster works ok. Other data for ...
Forum Discussion by przemek | 18 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Anyone can help us to provide me a link where I can download a Symantec NetBackup 7.6 backup agent for our Oracle Enterprise Linux 5.5 64-bit. Currently our ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 17 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone! Just a quick question. Has anybody tested DLO Client for Mac with OSX 10.10? Having a few continues freezes with the client. Mac OS ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, Has anyone tried yet installing SMP 7.6 on Windows Server 2012 R2? I just wanted to install it on a virtual machine in my lab but I have problems with the task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stefan S. | 16 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution hi guys, We have a issue with BE 2014,there is one job is failed due this error  " An error occurred during the snapshot cleanup, or could not locate a ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Mar 2015 | 2 comments