Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Noticed that using //drive/folder vs \\drive\folder to map a network drive doesn't seem to work when using SSR 2011 to recover a backup. Could someone ...
Forum Discussion by astro3ron | 22 May 2015 | 3 comments
I need a solution I have an EV10 system running both Email & FSA and have a requirement to save all the documents returned from a search to a specific location.  I can do this with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 14 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Team, Recently I have changed Tapes 1.LTO5 3TB (labled XXXXL1) 2. we are using IBM-ULT3580 drives 3. Dell tl4000 hardware box After changing ...
Forum Discussion by sagar666 | 11 May 2015 | 10 comments
I need a solution i have vackup issues for flat files. i found out that there's something wrong with VSS, DFS: -- C:\Windows\system32>vssadmin list writers vssadmin ...
Forum Discussion by DV1UBY | 10 May 2015 | 2 comments
Would be great to have support for some kind of NAS to be able to run Symantec Management Agent and use it as a package server. This could be a great solution for small sites with low bandwith. (Endpoint Management, 7.5, 7.5, 7.6, 7.6, Client ...
Idea by Stefan S. | 07 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi there seems to be a problem when I am connecting to the media server. I am not sure what it is when I log on to back up exec this error message appears. It says ...
Forum Discussion by stephen_p | 06 May 2015 | 7 comments
I need a solution I got this problem when performing backup with flat files and Exchanage emails, "WIN32 32: The process cannot access the file because it is being used by another ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 30 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hi all ; currently i take oracle backup to tape and conmpress it via netbackup so the total size approximatly 35 GB , then to test the database restore from the ...
Forum Discussion by Deyaa | 29 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Dear All, I added a LUN to a specific volume and realised that I added it to the wrong volume. To remove the LUN the following command was run : "vxdg ...
Forum Discussion by Shaun Glass | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone , Version of SEPM is 12.1.5 running in HA mode with 2 SEPMs and DB is hosted on a SQL server cluster with about 3000 endpoints. I have recieved the ...
Forum Discussion by Outrageous | 20 Apr 2015 | 8 comments