Video Screencast Help

Search

Search results

Please can you move the changes for bandwidth throttling inside the console GUI. I hate to modify apache server files . It would be much easier to manage. If it can be done between If it can be done between SEPM and GUP - why not include it per ...
Idea by ThaveshinP | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi ! I cannot restore ! When I launch restore, the job are ever created ! In the GUI "View status" I don't have a verbose progress... ...
Forum Discussion by brunosousasf | 25 May 2015 | 2 comments
I need a solution Has anyone installed ATP yet? Is there an installation guide for this? Do we need a seperate license or does this come with SEP12RU6?   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 25 May 2015 | 8 comments
I need a solution I have one Windows 2012 server that is running Protection Version sep-12.1.2015.2015 of Symantec Endpoint Protection, and I have several Windows 2008 R2 servers ...
Forum Discussion by kahml | 24 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all, Having a problem where the SEP12RU4MP1 client is connecting to the GUP on port 2967 but proxy logs shown by the network admin is having the client using ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I migrated Netbackup server Operational Systema from W2K3 to W2K8 R2 and performed successfully the catalog restore. All environment is working proporly ...
Forum Discussion by nandolester | 21 May 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Team, We have a Physical serverith win 2012 OS and the BMR backups are getting partial and in job details see below error. 17/05/2015 22:33:04 - Error ...
Forum Discussion by BVshet | 18 May 2015 | 3 comments
This computer-based training course shows you how to set up Windows Phone 8.1 in Symantec Mobility: Suite and how users enroll their devices. ...
Video by julia_wainwright | 15 May 2015 | 0 comments
I need a solution I've just added my first computer to the CMDB since we upgraded from 7.6 to 7.6 HFA1. The normal procedure would be adding the computer to the predefined ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Howard Gyton | 15 May 2015 | 10 comments
Installation of the NS Agent for ULM (and likely windows clients, as well) fails even when SSL/HTTPS is not configured on the NS/SMP server.  This applies to installations done from the NS console and by manually running an installation package or ...
Article by dougj | 12 May 2015 | 0 comments