Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hi,  There will be any issue if i backup active database in Full backup but backup passive database in Incremental. The real issue is when i backup incremental in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 05 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hello Everyone, We're in the process of standing up Backup Exec 2014 (came from 2010) and a couple of questions have come up in regards to backing up an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bwh_99 | 23 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution hello everybody, i wondered if someone encounter this issue. i have BE 2012 SP4 latest updates i am trying to make GRT restore of individual email items from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abed S. | 22 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Is it possible to restore individual Items from a GRT Backup to the same Mailbox, but to a new Folder "Restore"? How do I have to configure that, I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukas.meyer@ksb.ch | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All. OS is Server2012 R2. (not an option when creating Forum Discussion) I have a weird behavior when backing up Exchange databases. The setup is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fv@scanoffice.dk | 11 Feb 2015 | 12 comments
I need a solution I am trying to do specific backups of our Exchange 2010 databases and having issues. We have 2 Exchange servers running in a DAG and are built as VMware virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BillClark22 | 09 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Our company is going through email consolidation and we no longer need to have our own Exchange server.  Before we turn off our Exchange 2010 server, we would like the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DJ_Mo | 09 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Since 7.6.0.3 no longer requires NFS for GRT backups how come I'm seeing this message in the job status: Error bpbrm(pid=12296) from client : ERR - Client for NFS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gstrouth | 02 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hello I'm using trial version of Backup Exec 2014 14.1 SP2, I installed "Agents for Applications and Databases": Then I go to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 12 Jan 2015 | 5 comments