Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are using Backup Exec 2010 to backup an Exchange 2010 DAG. Two of the DAG nodes are located on the same LAN as the backup server and the job goes to a tape library. ...
Forum Discussion by dkins | 05 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Everyone, We're running into a pretty major issue after an upgrade to BackupExec 2015 and we're pretty much at our wits end and hoping for a solution. ...
Forum Discussion by natediggscsu | 01 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hallo zusammen, beim Test von Backup Exec ist mir etwas aufgefallen: Ich habe für den temporären GRT Ordner ein Verzeichnis auf der Partition F:\ auf dem ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jayjay0911 | 17 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution After an infrastructure upgrade replacing basic switches without management capabilities (replaced 100Mbit -> 1000Mbit) on May 1st, I've had issues with ...
Forum Discussion by marcop82 | 08 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution I thought I would try posting on here - as Symantec Enterprise support are really poor. (in my long experience with BE 11d, 12, 12.5, 2010, 2010 R3, 2012, 2014) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sgslaven1 | 06 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution This Exchange Server was upgraded from BE2010 to BE2014 and we created a new BESA as part of the new install. The BESA was created per instructions ...
Forum Discussion by NetTech_Sunnyhills | 27 May 2015 | 9 comments
I need a solution We just got BE2015 installed last week and go everything up and running smoothly. I figured since we are now on BE2015, the Email Archive option would finally be ...
Forum Discussion by bharrison | 13 May 2015 | 2 comments
I need a solution Greetings, I our institution we have 2 host running Windows Data Center with hyper V, we buy the Backup Exec 14 Vray Edition for the backups. We have an Exchange ...
Forum Discussion by rperez01 | 09 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, does backup exec 2012 sp4 supports exchange 2013 cu8? I read the be 2012 scl > exchange 2013 cu3. I also read the be 2014 scl > exchange 2013 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cancerman | 06 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments