Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, We are running NB 7.5.0.7 on a Windows 2008 R2 machine.  We back up our Exchange 2010 server DAG.  The backup job creates .img and .info files that are ...
Forum Discussion by gnussbaum | 30 Jul 2014 | 6 comments
我需要解决方案 Quick breakdown of my environment.   We have 6 Exchange Mailbox servers in a DAG with 32 Databases total.  All Databases are in the DAG.  I am doing backups to Tape for now ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Drabbies | 26 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, for my error I had cancelled the exchange job backup. Now, if I try to start the backup I receive this error: An existing snapshot is no longer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 23 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Marianne I need a help.Yesterday we have restarted our exange server .After that backup not happened .We have DAG and Active copy backup is configured.   ...
Forum Discussion by Igselva | 18 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hopefully this is a pretty simple one, and apologies if asked and answered previously but I have hunted   While our Exchange backups are underway I notice the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AW365 | 02 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Greetings to All! I would like to take some suggestions from experts for the current situation we have. I am learning Netbackup now. We have some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alioracledba | 16 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution I have a problem with granular restore. We have NetBackup 7.1.0.4 on Windows 2008 R2 We make a GRT enabled backup from our Exchange 2010 DAG to Disk. After ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Funghi | 04 Jun 2014 | 11 comments
I do not need a solution (just sharing information) Summary: Our Exchange DAG is conformed by four Mailbox nodes, two of them are being backed up fine through GRT backups but the ...
Forum Discussion by Alexis Jeldrez | 23 May 2014 | 3 comments
When using VMware Application Backup for a Exchange DAG setup, then you have to include all the VMware servers to ensure that backup will automatically catch all servers/mail databases. But if for some reason a server only has passive copies or just ...
Idea by Morten Seeberg | 22 May 2014 | 0 comments
I need a solution Master/Media Server - Windows 2008 R2 - NBU 7.5.0.4 Two Mail Box/Hub/Cas Servers  - Windows 2012 x64 - NBU Client 7.5.0.6 Exchange Version - 2013   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Naditha | 20 May 2014 | 2 comments