Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi I have a couple of issues with SLP duplication from disk to tape. 1. As far as I can see, the duplication job requests and is granted a tape drive and a ...
Forum Discussion by Laszlo_FE | 20 May 2015 | 0 comments
I need a solution master server : solaris 10 media1 & media 2: oracle linux server backup 7.6.4 client : windows 2012 DAG exchange client version 7.5.0.6 code erreur ...
Forum Discussion by slim_Hannachi | 17 May 2015 | 0 comments
I need a solution We just got BE2015 installed last week and go everything up and running smoothly. I figured since we are now on BE2015, the Email Archive option would finally be ...
Forum Discussion by bharrison | 13 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hallo. Wir wollen unser Notes gegen Exchange tauschen und bei dem PoC stellt sich auch die Frage nach der Sicherung. Uns wurde von netapp der Snapmanager for ...
Forum Discussion by Thomas Schulz 3 | 12 May 2015 | 1 comment
I need a solution Greetings, I our institution we have 2 host running Windows Data Center with hyper V, we buy the Backup Exec 14 Vray Edition for the backups. We have an Exchange ...
Forum Discussion by rperez01 | 09 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, does backup exec 2012 sp4 supports exchange 2013 cu8? I read the be 2012 scl > exchange 2013 cu3. I also read the be 2014 scl > exchange 2013 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cancerman | 06 May 2015 | 4 comments
I need a solution Wondering if anyone can explain this scenario... We are running NB 7.5, on RH Linux media servers, backing up Exchange 2007, using the NB agent. We needed to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2013 | 27 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, Am having Exchange DAG 2010 R2 DB backup configured in 7.0.1 NBU master server., (DAG = 6node) mailbox db backup as well as seperate backup policy ...
Forum Discussion by hariharan24 | 25 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Our backup server is NBU Enterprise Server, 7.6.1.1 running on OEL 5.10 (x86), on a Dell R620 server and Dell PVTL 2000 (2 x LTO5 drives), each drive connected via ...
Forum Discussion by ShelleyK | 23 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I am Facing an issue while entering the MS Exchange user credentials in the host profiles of the Mailboxes / CAS servers , giving me "unable to validate user name ...
Forum Discussion by amr tarek | 15 Apr 2015 | 6 comments