Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Team,   can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is ...
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi There, I've issue in Backup Exchange with EXEC 2014 Appliance 3600 ad below detailes (sorry for long) Exchange Version: Enterprise 2013 SP1 BN: Version ...
Forum Discussion by HanyMC | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution  I have a BE2010 R3 running in a production environment. Yesterday I made a test environment to check If it's Ok to recover from a disaster. When ...
Forum Discussion by Leo Young | 15 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I am backing up Exchange 2010 using Backup Exec 2010 R3 SP2 successfully, my query is why is the backup significantly bigger than the ondisk resources.  I ...
Forum Discussion by T35216 | 15 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, Im using BackupExec 2012 (Version 14.0 Rev 1798) on a Server 2008R2 to backup our company servers. We backup 16 servers and all backup runing correctly except ...
Forum Discussion by iason-user | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All, I am trying to import an exchange backup image which belonged to a different NetBackup server. The image which was imported was backed up on a basic ...
Forum Discussion by Symctec | 08 Oct 2014 | 14 comments
I need a solution Today I needed to restore a single Exchange mailbox message.  I selected the message from the backup set and clicked submit and returned the following error: Final ...
Forum Discussion by Alan Levy | 03 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have managed to successfully backup my Exchange 2013 Server using Backup Exec 2014 however when I attempt a granular restore I notice there are items missing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vincenzo lukei | 03 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I need to backup Exchange 2013 on Windows Server 2012 R2 Standard. My Backup Exec Installation is 2012 SP4 with latest hotfixes. Can anybody tell me what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fwolf | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Here is the setup:   Exchange Server 2010 VM and Backup Exec 2014 VM are 2 virtual machines hosted in a ESXI Environment.  Updated BE to the latest ...
Forum Discussion by 2tango2 | 01 Oct 2014 | 2 comments