Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Team,   can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is ...
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution We are currently using NetBackup along with the SharePoint 2010 extension to get a granular backup and recovery. This provides, for the most part, what we need it for ...
Forum Discussion by lvirden | 21 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I have an agent installed on my SharePoint server and I'm backing up the whole server. It's a recent add to our backup jobs. I've noticed that it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NP in CMH | 25 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Friends, Am trying to exclude these services from the sharepoint backup but its keep coming back. It was working perfectly fine and now all of sudden it stopped.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 25 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Friends, NBU Master 7.5.0.6 W2K8 64bit NBU Media 7.5.0.6 SuSe 10 SP2 Linux 64bit as Proxy Server Sharepoint FEWS 2010 W2K8 SP 1 Sharepoint SQL Backend ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 13 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, My customer´s environment is this: - One server(2012) with SharePoint 2013 server(only one server in the farm) - One server(2012) with MS SQL ...
Forum Discussion by nackros | 12 Aug 2014 | 19 comments
I need a solution Friends, NBU 7.5.0.6 Master Windows 2008 R2 64Bit NBU 7.5.0.6 Media Linux Suse 10 SP 2 Sharepoint 2010 W2K8 FEWS+Index Server SQL Server 2008 on W2K8 ...
Forum Discussion by Spartacus81 | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution We are in the process of testing Backup Exec 2014 against our QA Sharepoint 2013 environment. We see multiples of the following error message:   A selection on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by burtonboarder230 | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Guys,  I have followed the following technote, command runs successfully but the keys are not generating.. any idea why? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 11 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments