Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, We have backupExec 2014 Sp2 on windows server 2012, and 4 sharepoint 2013 WebApp. We backup the Farm with this 4 WebApp.the backup work fine When we ...
Forum Discussion by tkw | 04 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 5 comments
Hi Friends, This is the latest video that shows us how to get our SharePoint data back when there is not way to restore the granular document with normal Netbackup Sharepoint ...
Video by Gaurav Kaushal | 19 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Friends, NBU Master 7.5.0.6 W2K8 64bit NBU Media 7.5.0.6 SuSe 10 SP2 Linux 64bit as Proxy Server Sharepoint FEWS 2010 W2K8 SP 1 Sharepoint SQL Backend ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 16 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello again friends, Trying to backup shareopint using vmware policy with enable sharepoint recovery option but having no luck.. application state capture job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 15 Dec 2014 | 2 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 03 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution We are currently using NetBackup along with the SharePoint 2010 extension to get a granular backup and recovery. This provides, for the most part, what we need it for ...
Forum Discussion by lvirden | 21 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I have an agent installed on my SharePoint server and I'm backing up the whole server. It's a recent add to our backup jobs. I've noticed that it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NP in CMH | 25 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Friends, Am trying to exclude these services from the sharepoint backup but its keep coming back. It was working perfectly fine and now all of sudden it stopped.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 25 Sep 2014 | 3 comments