Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I upgraded my vCenter server from 5.0.0 to 5.5.0 U1 on Tuesday morning and all of the jobs last night and tonight have failed with the following errors: (Server: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jshaneadams | 16 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Last weekend, I ran a full backup of several of my VMware hosted VMs.  Now I want to create a differential backup of one of those VMs, but when I try to do that Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EyeintheSky | 15 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution By chance I noticed that our VMware ESXi 5.0 host has quite a few snapshots which I didn't create. Looking closer I found that they have been created by Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 09 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I configured a NBU 7.6.0.1 to use the credentials of a vCloud Director (load balancer). Now I'm configuring a "VMware" policy. Everything ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pep-e | 17 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution I was wondering if anyone has installed the NetBackup 7.6GA vSphere 5.5 EEB to allow VMware backups of vSphere 5.5 environments.  If so, do you know if it supports ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisHemann | 24 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Morning all,   I need some assistance with an issue I found this mornign on one of my VM's.   The backup is failing with the error code 6. backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Baleka_VG | 02 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I know that Backup Exec 2012 SP3 includes support for vSphere V5.5 and am wondering if anyone knows if V5.5 Update 1 is supported. If it's not supported a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Guy Dawson | 26 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Backup Exec 2012 Rev. 1798 64 Bit with Service Pack 3 on Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard backing up a bunch of VMs from a standalone VMware ESXi 5.0 host to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 28 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hello friends. So, we have several virutual servers we have been backing up for about 6 months or so.  Back in December, we started getting error V-79-57344-38277 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by corycar | 18 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution BackupExec 2012 Rev. 1798 64 Bit with Service Pack 3 running on Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard, backing up an ESXi host hosting a mix of Linux and Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 03 Feb 2014 | 5 comments