Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrade.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hello everyone I have read across a lot of discussion threads and solution links, but somehow I just don't this szenario to work without error messages. I ...
Forum Discussion by nwickord | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I upgraded my vCenter server from 5.0.0 to 5.5.0 U1 on Tuesday morning and all of the jobs last night and tonight have failed with the following errors: (Server: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jshaneadams | 16 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I'm working on planning a BE2012 install to replace our aging BE2010 system and I'm having an issue restoring data from a BE2010 backup. Here's the ...
Forum Discussion by Matt12345 | 15 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Last weekend, I ran a full backup of several of my VMware hosted VMs.  Now I want to create a differential backup of one of those VMs, but when I try to do that Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EyeintheSky | 15 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Backup Exec 2012 with SP4 running on Windows Server 2008 backing up several Windows and Linux VMs from a VMware ESXi 5.0 host in a D2D2T scheme with daily incremental ...
Forum Discussion by Artegic | 10 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution By chance I noticed that our VMware ESXi 5.0 host has quite a few snapshots which I didn't create. Looking closer I found that they have been created by Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 09 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, Sorry for the long title... I am trying to work out what the best plan of attack is regarding some of my servers... We have approximately 100 ...
Forum Discussion by LozBC | 07 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have Backup Exec 2010 R3 revision 5204 Service Pack 4 installed on the Windows 2008 Server Datacenter 64-bit. I have update  backup exec 2010 R3 SP3 to ...
Forum Discussion by enzo | 26 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution I know that Backup Exec 2012 SP3 includes support for vSphere V5.5 and am wondering if anyone knows if V5.5 Update 1 is supported. If it's not supported a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Guy Dawson | 26 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution The situation: Backup Exec 2010 R3 SP4 on windows 2008 R2 server, backuping VMWare VMs in a vSphere 5.1 infrastucture.   I run full backup on week-end and ...
Forum Discussion by Service Informatique | 05 Mar 2014 | 3 comments