Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Continually seeing event code 2505 on our NetBackup appliances. Once the problem presents itself, it is persistent until a restart.  Recently upgraded to 7.5.0.7 ...
Forum Discussion by NBU_User | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I recently upgraded the NetBackup client on my newly built Exchange 2013 server to 7.6.0.3. Now, when I try to open Backup, Archive and Restore , it takes about ...
Forum Discussion by PaulLaVigne | 18 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I want to understand that what percentage of DataStore Volume shall i keep reserve for VADP backups .  VMWare with Symantec Netbackup 7.5.0.6 . Any other inputs to ...
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 13 Aug 2014 | 3 comments
VMware Intelligent Policies, or VIP, was introduced in NetBackup 7.1.  VIP allows a NetBackup Administrator to discover new VMware virtual machines and automatically add them to backups.  For more information on VIP, see the Symantec NetBackup for ...
Article by Scott_123 | 08 Aug 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) After yet another sucessful 7.6 upgrade I noticed the following at a customer site. It seems that between 7.5.0.6 and 7.6.0.2, VMware ...
Forum Discussion by Morten Seeberg | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, we're trying to backup an SQL server using V-Ray technology and Vmware Accelerator. We can successfully backup SQL server with "Truncate Logs" ...
Forum Discussion by mustafasimsek | 17 Jul 2014 | 4 comments
Functionality has been removed which is required to enable flexibility in environment. Technote refers: http://www.symantec.com/docs/HOWTO92128 An environment with hundreds/thousands of VM's which are required to be backed up will cause ...
Idea by MOHAMED PATEL | 14 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Friends, NBU Windows 7.5.0.6 Media Linux 7.5.0.6 (VMware host) trying to backup the ESX host that has built in storage and running two vms. Host has two ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 10 Jul 2014 | 5 comments
I have found an instance where a snapshot for a vmware backup fails to delete with a status 40, yet the snapshot job still completes with a status 0 like it was successful. Please see the excerpt from the job details below.  When I brought this up to ...
Idea by sweatyboy11 | 01 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I Would like to know how the powered off VM backup is working with VADP concept in Netbackup 7.5.0.6? I know VM tools services is important concept to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chan_backup | 24 Jun 2014 | 3 comments