Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hej Backup Exec 2014 Sp1 on windows 2012 R2 My C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\Data\VMwareTemp is filling up vith files: ixmntapix On same server is ...
Forum Discussion by tsorensen20 | 10 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We need help or advise with the following. Whe are looking for a new backup software solution We have a trail version running Backup Exec 2014 on ...
Forum Discussion by mvdijck | 02 Apr 2015 | 11 comments
I need a solution Hi This is my enviroment: Master / Media server on the same host: Windows 2012 R2 physical server with FC dual port connected to a two fabric SAN Brocade ...
This issue has been solved
Forum Discussion by larjona | 30 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution After migrating to NetBackup 7.6.0.4, backup jobs with vmware Accelerator takes about 20 minutes to start the writing of the data: Job Details: 3/27/2015 ...
Forum Discussion by Sampaio S | 27 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, Trying to find a workable solution for deduplication on our VM infrastructure.  Our environment is posted below: Backup Exec 2014 SP2 installed on ...
Forum Discussion by Doug Morrison | 26 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hi I run Full backups of our VMware virtual machine every weekend to a network drive. I have also planned a duplicate job to run to USB drive after a successful ...
Forum Discussion by Olli H | 26 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi team, I read somewhere , In order to take San based data store backup we need to present those datastore luns to media server . We only need to present the luns ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brits | 25 Mar 2015 | 11 comments
I need a solution hi Team,  I have a plan to take CIFS share backup. The method choosed is to map CIFS to any VM and get backed up as file level . is it possible ? does it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brits | 25 Mar 2015 | 11 comments
I need a solution Hello again people, So I am in the process of testing VMWare backups before we roll it out across production but I have hit a stumbling block...I am able to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by morbid-BMX-Co | 25 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello All , The solution of this error is found in a technotes "http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH136311" and it is ...
Forum Discussion by ShasRaj_UK | 25 Mar 2015 | 0 comments