Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All VM backup failing with "Unable to access file  since it is locked <232>" issue Am facing the above said issue frequently in my setup.,  ...
Forum Discussion by hariharan24 | 24 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hello I can't backup only this Vm with Backup Exec 2014 since a very long time. They are no snapshot existed in snapshot Manager. When i select ...
Forum Discussion by nfougeroux | 21 Jul 2015 | 16 comments
I need a solution Hi there I've been reading up a bit about Netbackup and VMware backup and restore options and architectures, trying to find out how I could make what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DNT | 20 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi I am encountering an error in Netbackup with the VmWare snapshot. Had a peak and i find 2 errors, 156 which is generally an error getting the snapshot, and the ...
Forum Discussion by Mastana420 | 16 Jul 2015 | 7 comments
When you use Accelerator on VMs, total backup numbers reporting is inflated due to all backup totals being reported as if it were a full back up. I need to see the actual data that was moved to the Netbackup system in a summarized way. You can get the ...
Idea by Vancealot | 14 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Apologies if this has been asked (and answered) before, but I couldn't find a solution. We have a windows 2008 master server running Netbackup 7.6.0.4 and vmware ...
Forum Discussion by npais | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, We do our backups for VMs using NetBackup VIP policy. The last few days I have noticed that the Windows admins added a network interfaces to cluster nodes. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NCS-SAN | 29 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution We have some x64 bit Linux 5.4 VMs which we want to perform a VM backup.  There is a requirement to use SYMCquiesce.iso.  Our Master/Media servers are 7.6.0.2. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lee C | 17 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We are setting up a new vSphere 6.0 infrastructure with new NetApp NFS volumes (array is a 8060 in cDot 8.3) mounted with NFS 4.1. So I have added my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Renaud Touillet | 10 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All We have purchased a Netapp E series SAn EX2724,this can be managed only through SANtricity Stirage Manager Client. I need to know How I can configure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vivek sharma | 07 Jun 2015 | 5 comments