Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All I'm in the process of writing and testing a DR plan, but I have limited resources. I have an 2 Hyper-v Host one with a virtualised domain controller ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ACampbell-SCL | 11 Aug 2014 | 13 comments
I need a solution Hi Master & Media : RHEL6, 7.6.0.2 HYPER v : WIn 2012 R2, 7.6.0.2 Files format vhdx, as per netbackup documentation File level recovery is not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChAmp35 | 04 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All Master Server :  Linux RHEL 6, 7.6.0.2, MSDP Media Server  :     Linux RHEL 6, 7.6.0.2, MSDP Hyper V Server:     Windows 2012 R2, 7.6.0.2 (only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChAmp35 | 03 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Currently, we have a BE2012 backing up our environment. This includes two hyper-v clusters with about 6 VMs each. I have seen numerous information regarding ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gpn43 | 30 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everyone -- I am trying to get the Windows Agent (for Backup Exec 2014) installed on a Microsoft Hyper-V Server 2012 R2 host. Note that this is the free product ...
This issue has been solved
Forum Discussion by numindast | 11 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hello!   I am looking through all of the support information for BE 2014 and the Hyper-V agent, but I can't seem to find anything that says if the Hyper-V ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tundrageek | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution 1 1403779398 I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by today | 13 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution On page 863 of the BE 2014 admin manual PDF, the "Requirements for using the Agent for Microsoft Hyper-V" are listed.  One of the requirements is that this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by today | 12 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution dear expert, Can you help us please for this Snapshot problem My environment: Master server : netbackup 7.1 , windows 2008 Mediar server : netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ELKHOMRI | 03 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hello I have a new installation of Backup Exec 2012 V-Ray Edition running on Server 2008 R2. I also have a 2-node Hyper-V 2012 failover cluster running over iSCSI ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bestseany | 20 May 2014 | 3 comments