Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dears: We have master server net backup 7.5.0.6 , windows 2008 R2 std And we have Hyper-v Cluster (CSV volumes) , window server 2008 R2 Every time , we run ...
Forum Discussion by John.Yassa | 17 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Master & Media : RHEL6, 7.6.0.2 HYPER v : WIn 2012 R2, 7.6.0.2 Files format vhdx, as per netbackup documentation File level recovery is not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChAmp35 | 04 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All Master Server :  Linux RHEL 6, 7.6.0.2, MSDP Media Server  :     Linux RHEL 6, 7.6.0.2, MSDP Hyper V Server:     Windows 2012 R2, 7.6.0.2 (only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChAmp35 | 03 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Techs, We are facing issue while a Hyper V Backup. When I start a backup of the HyperV of 2012 Server. Virtual Machine is moving to Saved State and backup ...
Forum Discussion by punbs | 15 Jul 2014 | 10 comments
I need a solution dear expert, Can you help us please for this Snapshot problem My environment: Master server : netbackup 7.1 , windows 2008 Mediar server : netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ELKHOMRI | 03 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi guys, I'm trying to protect a Windows Server 2012 Hyper-V box using NetBackup. Our master server is running 7.5 however, I've only been able to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robbiecookie101111 | 20 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Dears, I'm using Hyper-V 2012 for possible negotiation and have some questions.   1) Netbackup 7.5 or 7.6 is compatible with Windows 2012 Server R2? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matheus Sanches | 11 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, We are having problems backing up the Hyper-V guests on one of our hosts. When the jobs run they appear as Type:SNAPSHOT and State:ACTIVE forever - the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robbiecookie101111 | 04 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, I got a error when I backuped VM. Which is on Hyper-V cluster. I have already used "nbemmcmd" command to mapped all the node to the cluster: ...
Forum Discussion by wangyuze_ian | 17 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution I have a Hyper-V server running a number of VM's.  Server is running 2012 R2 Hyper-V Core version; the powershell only one. Server has had the NBU v7.5.0.6 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thesanman | 02 Dec 2013 | 6 comments