Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution In the Symantec Backup Exec 15 Administrators Guide on page 861 you can read: "On the Back Up Virtual Machine dialog box, select the backup method that ...
Forum Discussion by sebastian.spanninger | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I would like to ask what is the requirements of hyper-v host when we will backup a VM. like (CPU, RAM, etc) I know it will use some resources while ...
Forum Discussion by joefreyatatado | 17 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We are currently on version 7.6.0.4 and I'm reading the notes to upgrade to version 7.6.1.2. We need this version because I need the support for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ErwinVreys | 23 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm playing with Hyper-V running on SMB3 file shares. Although the VM's are running fine on SMB3, I'm not able to backup a VM that is running on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ErwinVreys | 08 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Master Server - Windows 2008 R2  Media Servers Windows 2008R2 & Windows Server 2012 Netbackup Version - 7.6.1.1 Policy Config - Hyper-V using Provider ...
Forum Discussion by rbkguy | 07 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2012 server that hosts 2 Hyper-V VMs. One VM is a Windows 2008R2 server running IIS, the other is a Windows 2008R2 server running Sharepoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Rydzewski | 31 Mar 2015 | 1 comment
Brief Problem Description   When backing up Hyper-V VM, true sequential read capacity of source storage is not fully utilized, even though no other bottlenecks (CPU, network, target disk, etc) exist in the backup system.  This reduces job rates ...
Idea by kbleb | 30 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi..  I have few Virtual Machines, recently we have migrated the Hyper-v From 2008 R2 to 2012 R2. Post Migration few of my windows 2003 Sp2 Virtual Machines ...
Forum Discussion by punbs | 13 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Windows Server 2012 R2 host servers are members of a Server 2008 domain, hosted on of the servers. All guest VMs are Windows Server 2008 SP2. Backup Exec 2014 SP2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sublaner | 17 Feb 2015 | 6 comments