Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hallo Zusammen, ich habe ein Problem mit Backup Exe 2014 SP2: Bei der Sicherung der virtuellen Maschine mit dem OS Win 2008 R2 auf dieser der Exchange 2010 ...
Forum Discussion by roland.mueller1982 | 19 Aug 2015 | 27 comments
I need a solution I'm currently running backup exec 2014 and backup up (amongst other things) a hyper-v host with 6 VMs. I have a full backup every other weekend and incrementals ...
Forum Discussion by HWVHA Administrator | 14 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, I need to clarify how many backup exec licenses needed with this configuration: 2 windows server 2012r2 (servers A and B): 1) Server A (windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jaime D | 10 May 2015 | 4 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello , I need help . Since BE 2014 sp1 update my file server (virtual server) restarts when starting a ...
Forum Discussion by mp@cartigas.com.uy | 13 Nov 2014 | 5 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all. The Backup Server is running Server 2008 R2 Standard with Backup Exec 2014 installed. All updates have been applied from live update. I'm trying ...
Forum Discussion by it_jccap | 18 Aug 2014 | 20 comments
I need a solution Hi everyone -- I am trying to get the Windows Agent (for Backup Exec 2014) installed on a Microsoft Hyper-V Server 2012 R2 host. Note that this is the free product ...
This issue has been solved
Forum Discussion by numindast | 11 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Environmnet Windows Server 2012, w/ BU Exec 2014 installed. Target is a Windows 2008 R2 Service Pack 1 Windows Server, w/ a successful installation of the ...
Forum Discussion by aaron Wieczorek | 23 Jun 2014 | 0 comments