Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi All, Backup archive logs to server Linux Redhat with Oracle, get error: EXIT STATUS 6: the backup failed to back up the requested files. Attached ...
Forum Discussion by Stivet | 22 Jan 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Backups were failing with 84 & 87 error intermittently - Destination Storage is Pure Disk Pool  Again the same backup is ...
Forum Discussion by hariharan24 | 24 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution We are in the process of testing writing our RMAN backups directly to our appliance rather than writing them to disk and then using Netbackup to backup those files. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Wes T. Gator | 03 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution RMAN-00571: =========================================================== RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS =============== RMAN-00571: ...
Forum Discussion by slim_Hannachi | 06 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I am trying to backup an oracle rac in a vmware – srm environment. Fully randomly – or I cannot tell the reason – I get 5407 error, although database ...
Forum Discussion by leszakandras | 07 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution The RMAN restores are failing with the below error: ========================= channel t5: ORA-19870: error while restoring backup piece PROD_17769_1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mux | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution [root@dwghdb1 bin]# ./tpconfig -l Device Robot Drive       Robot                    Drive                Device     Second Type     Num Index  Type DrNum Status  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dengqiang | 29 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I am Using  Netbackup : 7.6.0.1 OS : Linux Oracle: 11 G Database server is acting as media server. I trying to configure RMAN for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shailesh_raj72 | 28 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Master Server: Windows Server 2008 R2, NBU 7.6.0.1, License Trial Full. Linux Client: Centos 6.5 Oracle 11g2 Following this guide:  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tien86 | 17 Sep 2014 | 4 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution **** Moved to new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Govarthanagiri | 17 Aug 2014 | 6 comments