Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution The RMAN restores are failing with the below error:   ========================= channel t5: ORA-19870: error while restoring backup piece PROD_17769_1 ...
Forum Discussion by Mux | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Everyone,   I request your assistance. I have an Oracle database running on a Red Hat Linux 5.4 server and a separate media server (BE 2014) running ...
Forum Discussion by blade_III | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution [root@dwghdb1 bin]# ./tpconfig -l Device Robot Drive       Robot                    Drive                Device     Second Type     Num Index  Type DrNum Status  ...
Forum Discussion by dengqiang | 29 Sep 2014 | 2 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution **** Moved to new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Govarthanagiri | 17 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution We have Symantec 2012 which has licenses for 16 application and database agents (according to the assessment tool). When I ran the assessment tool it shows 16 licenses ...
Forum Discussion by PCFMD | 13 Aug 2014 | 6 comments
VMware Intelligent Policies, or VIP, was introduced in NetBackup 7.1.  VIP allows a NetBackup Administrator to discover new VMware virtual machines and automatically add them to backups.  For more information on VIP, see the Symantec NetBackup for ...
Article by Scott_123 | 08 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution OS: # uname -a AIX vmw010150012146 1 6 00F7A5904C00 NBU:7.5 AIX client RMAN backup log shows: channel ch00: starting incremental level 0 datafile ...
Forum Discussion by dengqiang | 06 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution   Hello Everyone,,   I have Oracle Enterprise linux version 6.32   installed on a server which is connected by fiber to SAN Storage.   ...
Forum Discussion by Mohammad Sammoudi | 06 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution hi, all We are using BackupExec 2012 and been using it for our Oracle backup for months, few days ago, the backup job suddenly fail with error  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vincent vincent | 10 Jun 2014 | 4 comments