Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

Hi Community I had a business unit needing a CentOS 7 for their business application. I told them that - as we are using Symantec Backup Exec - it is not a problem at all to also backup Linux, also on a file base and recover file based because ...
Idea by Xenia | 09 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution We are in the process of testing writing our RMAN backups directly to our appliance rather than writing them to disk and then using Netbackup to backup those files. ...
Forum Discussion by Wes T. Gator | 03 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I just installed Symantec Backup Exec 2014 and i want to install agent my remote Oracle Server. When i go to my Agents file under Program Files, i just see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fatihaykac | 14 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I have problem with Oracle DB backup. During backup job system changed IP address of media server and job ended with CORBA exception. I don't use ...
Forum Discussion by christo79 | 13 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution RMAN-00571: =========================================================== RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS =============== RMAN-00571: ...
Forum Discussion by slim_Hannachi | 06 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, We are slowly moving our Backups over to BE 2014. While i already tested the Oracle backup, i still have a problem with the archive logs. Oracle says ...
Forum Discussion by AlexanderD | 28 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am trying to backup an oracle rac in a vmware – srm environment. Fully randomly – or I cannot tell the reason – I get 5407 error, although database ...
Forum Discussion by leszakandras | 07 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution The RMAN restores are failing with the below error: ========================= channel t5: ORA-19870: error while restoring backup piece PROD_17769_1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mux | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Everyone,   I request your assistance. I have an Oracle database running on a Red Hat Linux 5.4 server and a separate media server (BE 2014) running ...
Forum Discussion by blade_III | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution [root@dwghdb1 bin]# ./tpconfig -l Device Robot Drive       Robot                    Drive                Device     Second Type     Num Index  Type DrNum Status  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dengqiang | 29 Sep 2014 | 2 comments