Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I have built a Windows XP image and successfully created the image with GSS 2.5. I have also successfully deployed the image, however, I cannot shake the Windows XP ...
Forum Discussion by mahohmei | 15 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution Hi.... I am trying to create ghost  image of a panasonic toughbook & store it on an usb hard drive. I'm able to boot to a usb based winpe/ghost thumbdirve, ...
Forum Discussion by Lee Ballon | 15 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution I want to create an image using GSS v2.5 The laptops are Dell Latitude E6430s with Windows 7 Pro (32bit). I unpacked one, did some Windows Updates, installed some ...
Forum Discussion by Fast Freddie | 12 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution I have multiple Dell T3500 workstations. I have created 2 partitions, the first is the OS and second is called "Images". I can successfully use a ghost boot ...
Forum Discussion by dnovak | 12 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution Hello,     I would like to try out the latest patched version of Ghost64.exe.  The following article mentions that there is a Ghost64.exe version (12.0.0.4570).   ...
Forum Discussion by Stephen P | 11 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution I recently created a WinPE512 Ghost Book Disk, added what I thought were the proper drivers, but am still having an issue connecting to a GhostCast session.  I ran the ...
Forum Discussion by robwill518 | 10 Oct 2013 | 4 comments
I need a solution In our Labs, we have test setups, which consist of PCs and custom HW. To make multiple setups, I need to clone these PCs. We have about ~100 PCs in various ...
Forum Discussion by kalpak lsi | 09 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution Has anyone attempted to run Ghost Solution Suite 2.5 on Windows 2012?  Did it work?  Any hiccups.   There have been many postings There have been many ...
Forum Discussion by jcas1411 | 08 Oct 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, I seems to have a weird issue when performing symantec ghost cloning; during the clone restore process, the restore would pause/stop for a few mins which seem ...
Forum Discussion by cwtang | 03 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution I'm trying to set up a bunch of Dell OptiPlex 7010 desktops, and here's what's going on: - I downloaded the correct NIC driver from Dell's ...
Forum Discussion by mahohmei | 02 Oct 2013 | 7 comments