Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello tech gurus, This is my first question so please be gentile  :) I have to upload either the backup summary report or log files daily as part of our SOX ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cooldood | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I have been noticing a few bugs in the GUI recently.  I am running Backup Exec 2014 SP2 on a Windows Server 2008 R2 Standard Server x64. As you can see by ...
Forum Discussion by jxkoepk | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi friends! I have 3 questions about Symantec System Recovery 2013 R2. Many thanks for your help! 1. Monday to Sunday (except Tuesday) I make a ...
Forum Discussion by gardis | 20 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi everyone So I discovered a problem with our BackupExec12 setup, installed on Windows Server 2008 and has remote agent installed on all our other servers running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2008 R2 client running SQL 2008.  I am currently doing a DR test whereby the master sql db is recovered first before recoverin all the other ...
Forum Discussion by redmantra | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hey there, I am new to the BE and i need a kind help from you gurus regarding Full and Incremental Backups. I am trying to configure a Backup method, a ...
Forum Discussion by Anp K | 20 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Folks Here we are hitting a problem. We have a VM which is a SQL servers, however, due to some reason, we choose to backup as a physical server. We have ...
Forum Discussion by andy.chan | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello All, I am trying to backup/restore the data from a share that is mounted on a Linux client. NFS backup is successful to a VTL. However the restore fails with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liverpool2507 | 19 Jan 2015 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi all, We installed a new media server and setup vmware backups and all works over LAN. I decided to test SAN based backups and ...
Forum Discussion by Seth_E | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Before I call in to support and open a ticket, I would like to eliminate any simple causes. We have just purchased a new HP MSL4048 tape library with 2 6250 SAS ...
Forum Discussion by JohnWolf | 19 Jan 2015 | 11 comments