Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I backup VMWare Image with Backup Exec 2010 R3 via vStorage API, after backup complete VMWare can't remove snapshot. I use VMWare Vsphere 4.1.   How ...
Forum Discussion by kunchorn.s@tang... | 24 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution Hi all i have a problem dublicating my GRT Backup for exchange to tape drives the job ends with code 191 also having [ Error bpduplicate(pid=6620) ...
Forum Discussion by Ahmed Atef Khalil | 24 Sep 2011 | 10 comments
I need a solution Some how my weekly full backup took tapes from daily media sets. my daily incremental has 4 tapes which are in Daily media sets. Daily media sets has OPP 1 week ...
Forum Discussion by bickyz | 24 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution followed this kb ( http://www.symantec.com/business/support/index?pag... ) but NO solution...tried on NEW and CLEAN win2k8 r2 updated servers (one is dc other is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mgambetti | 24 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All,   We changed our Master server(win2003 NBU6.5.4) to win2008R2 -NBU7.1.0.2 master server. Names,IP and other parameters of the old master were used for ...
Forum Discussion by Yamoo | 24 Sep 2011 | 1 comment
Will be really great if I can see the jobs finished with status 1 when I choose from where to restore in tha BAR interface. The difference between "all files are in this backup" (status 0) and "Some files are in this backup" (Status ...
Idea by Indjev | 23 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Good afternoon Gentlemen, I have the difficult mission to install the SWG in a customer being been that I go to have that to install in one schemes DELL and being ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andrefonseca | 23 Sep 2011 | 12 comments
I need a solution We have noticed that with Windows 2008 R2 backups, NBU won't backup any of the active system files or applicaiton files (example .exe or .dll) in the normal file ...
Forum Discussion by Just that Guy | 23 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I have 5 SQL servers in the network. RAWS is installed on all of the 5 SQL servers. We don't have Domain and we use workgroup. so each server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shahram.dehghani | 23 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution NBU Master - Solaris 10, Netbackup 7.1.0.1, 10Gbit interface. Client - Windows 2008 R2, NetBackup 6.5.6, 1Gbit interface. File system is located on SAN and has ...
Forum Discussion by RonCaplinger | 23 Sep 2011 | 0 comments