Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I recently upgraded our NetBackup 7.0 Deduplication media server to 7.1.  Before upgrading to 7.5, I wanted to look to see if there was a solution to the problem I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AlanTLR | 23 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution Is there a way to change the retention period of a media set???  The change must affect all the tapes in the media set !!! ( i wanna change the retention for all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hmontero | 23 Mar 2012 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) Backup exec 2010 SL job completed with exception not backup transaction log SQL Backup- server\ ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kumar.S | 23 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Bonjour, J'ai un gros problème. 2 jeux de sauvegarde ont été effacés par backup exec. Les LTO ont été prises pour être utilisées sur un autre jeu de ...
Forum Discussion by draco755 | 23 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution Hello. I want to create a failover in my SSIM deployment. So, I have 2 servers and Direct-Attached Storage . Both servers connect to this DAS using FC ...
Forum Discussion by alexovi4 | 23 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution We have a lot of very old backups on LTO2 tape, from our old backup system that's close to being retired. That system has been running Backup Exec 11d. Our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpatty | 23 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hi people, Itz been quite sometime since i asked a question. I need your help again. Please can somebody explain to me what the difference is between Agent for ...
Forum Discussion by Nene | 23 Mar 2012 | 10 comments
I need a solution I've read much of information about Symantec doing the single pass backup. However I cannot find something similar in my Backup Exec and at this point I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by IvicaB | 23 Mar 2012 | 5 comments
I need a solution For security reasons, I disabled the Default VLAN put the HP Procurve switch on another VLAN with a VLAN ID of 20.  I also tagged all the ports and entered a VLANID of ...
Forum Discussion by carlmoff | 23 Mar 2012 | 3 comments
I need a solution Hi All, In the following scenario, Netbackup Master 7.1 is on SFW HA 5.1 SP1, single node in each DC, both being gblobally clustered. All the clients in both the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by krish06 | 23 Mar 2012 | 5 comments