Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello -  I am having an issue connecting to a "Windows System Resource".  I am getting a message "An error was encountered while attempting to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Xayya_C | 14 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution We have backup exec 12.5. I'm new to this. The last 4 weeks i've been studying the backup program. We have 10 jobs running with 2 devices (NAS) and 3 ...
Forum Discussion by chris61 | 14 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I am a Solaris NBU user, and im having issues because the size of the DB is increasing, its almost 99% so i need to expand that partition or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manol4ik | 14 Oct 2011 | 6 comments
I need a solution Hi I am unable to browse DAG on backupExec 2010 even after installing exchange management tools creating service account and giving it all the rights anyone ...
Forum Discussion by Mercylus | 14 Oct 2011 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) A few months ago, I posted a discussion in regards to backing up a Data Domain 660.  We have file share folders on it.  The Data ...
Forum Discussion by sdcadmin | 14 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution We are running BE 12.5 and I am interested in knowing if there is a way to determine if a backup is in progress on a server.  I am particularly interested in doing ...
Forum Discussion by dzikiewicz | 14 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, I've got a scheduled job that is supposed to run a Full backup every 5 months but it shows up as running on the next date after what it should be. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ltjimster | 14 Oct 2011 | 18 comments
I need a solution Hi all, I need some help with USB HDDs with BE, and hope one of you can give me some advice. Existing setup Our existing system for offsite backups has ...
Forum Discussion by rpb | 14 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution Hello Just doubling checking something for my piece of mind, I backup the exchange database using Full Database & logs(flush commiteed logs) A tick in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jwc1972 | 14 Oct 2011 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) If you are interested in knowing the answer to this question, then have a look at these videos that I have created. ...
Forum Discussion by pkh | 14 Oct 2011 | 8 comments