Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi, We currently run CPS as well as standard backups. Does anyone here use CPS to backup, then back up from the CPS data? Is this advisavble?   Many ...
Forum Discussion by Bengaul | 04 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution I am having trouble figuring out how to fix something in Backup Exec 12.5.  For one of my clients, when the backup hits a file that it is considered ...
Forum Discussion by TWL | 04 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, I got a have problem unable to backup the System State of VSS Cluster and MSDE Writer error problem.   Any advice? Thanks you! Hi,   What ...
Forum Discussion by xternalq | 04 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution I have a job setup for sql that is doing a nightly full backup of the entire instance on several sql servers. All of the sql parent jobs are yellow with a status = 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 04 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, We have a senario that my master server is media server. and am taking the backup of almost 500 clients daily. Recently I found some clients are ...
Forum Discussion by Santu | 04 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Hello to all, Can somebody help me with the below issue? I am using Backup Exec 2010 and i have an LTO5 IBM library connected to Netapps, (where we keep the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by michalisk | 04 Mar 2011 | 7 comments
I need a solution dear experts!        I had a question with the backup the oracle  database ,when i started the database policy ,the first backup job was successfully and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Finne | 03 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution NBU - 7.0 Capacity OS - Server 2K8R2     I've attached a screenshot, showing what looks like odd backup behavior (to me).  To my knowledge, I only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JHeaton | 03 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution Hello, I made a new entry for my question from last year as I found a workaround to the problem and there were no other answers. ######################### ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pruess_h01 | 03 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hello People I'm doing backups to disk and duplication to tape using LCP. I have 2 drive availables for the duplication jobs. I set a Vault for eject the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HEMANPR | 03 Mar 2011 | 6 comments