Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello, A security scanner says all of our media servers have Drupal installed on them. Is this a part of Ops Center? Has anyone had this issue? Basicly I just ...
Forum Discussion by cyberninja | 14 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All,   Good Day, Currently we are using Backup Exec 2012. We are facing major issues with the backup window as we are backing up 6 TB of data every ...
Forum Discussion by wajidgates | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We had 23 old tapes for IBM ULT358-TD4 that we want to restore. We are now using Symantec Backup exec 2012 installed in Windows 2008 server R2 64b. The Tape ...
Forum Discussion by Boyet | 14 Aug 2014 | 17 comments
I need a solution HI anyone can help me on this error and FYI I am very new in netbackup. Can anyone please help how to solve this problem. - Warning bptm(pid=9836) storage unit ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CLTIAN | 14 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, My query is related with symantec netbackup client services. Scenario: As per our system policies we need to change privledge users password periodically. ...
Forum Discussion by nrlhasan | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I have 3 storages: a) Tape drive b) Nas Zyxel c) Nas Synology   Since I upgraded to backup exec 2014 I found many folders called IMGxxx ...
Forum Discussion by SysCo | 13 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hello    We are using BE2012 sp4 with latest hotfixes. We have 1 central admin server and 1 Managed Backup Exec server. We are facing some problem with the ...
Forum Discussion by WikiDonor | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I'm running BE 2012 on a 2008 R2 server and use external HDD's for backup media. I only use one HDD at a time and change them daily. I was out of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Backupexecman | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have an incremental oracle backup running on red hat linux 2.6.18 (client sftw vers 7.5.0.7 ) and the master ( no media server in between) is running solaris 5.1.0 ( ...
Forum Discussion by Gene B. | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello! After upgrading BE from 2012 to 2014 BE wont start backup job for two Hyper-V hosts and VM's inside it. On every VM guest and Host option it shows ...
Forum Discussion by Denisov Nikita | 13 Aug 2014 | 2 comments