Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I have three Netbackup masters connected to 4 silos (one has two silos).  Each silo has tapes with a unique prefix.  They are all LTO4 tapes (we use HCART3 for these ...
Forum Discussion by sclind | 15 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution The above dropdown doesn't offer Server 2012(R2) but that's what im running on... Anyway, i have a local drive E: that has a bunch of our archived data ...
Forum Discussion by Cletus9000 | 15 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to append backups to the same tape : Job1: Starts at 03:00 completes around ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, At this moment we have the following setup: NetApp HQ which is used for production NetApp DR which is used for disaster recovery Server with ...
Forum Discussion by MvanRijsten | 15 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, My BackupExec 2014 restore rate is to slow comparing to backup job rate. Backup server (physical machine) is connected with 10GbE to NDMP storage and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mgz1 | 15 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, I have been following this article ( https://support.symantec.com/en_US/article.TECH217373.html ) to migrate our DLO 7.5 to a new server (both on server ...
Forum Discussion by Apd Group | 15 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hello. I have a serious problem with Exchange Information Store backup. The last weekend one of the storage log was full, so we had to remove txt log files by ...
Forum Discussion by TC-hostmaster | 15 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to the same Tape: Job1: Start at 03:00 finished around 08:00 Job2: Start at 04:00 finished ...
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi. Had BE2010 on SBS2008 for 6 years without skipping a beat. Now over the last week its stopped playing nicely and the job is failing. It moans about ...
Forum Discussion by Andrew` Thompson | 15 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, i'm using SB 2012. 4 servers have been configured for backups and notifications enabled for same all. recenlty i deleted and recreated a job task for ...
Forum Discussion by dinidunet | 15 Jul 2015 | 7 comments