Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I need a solution Hi ! I have three server with 2008 R2. For backup, I buy Backup Exec 2010 R3. I install Backup Exec 2010 R3 on a one server (Server I) and install Remote Agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Precimecan | 02 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Hi all, On the server application log, i encountered such an event which i couldn't find much info as to why and how to resolve this.   Adamm Database ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 02 Jan 2013 | 10 comments
I need a solution Hi all,   I am just posting looking for advise with an issue we have been having for a while, backup exec isn’t backing up on a server of ours. We have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ryan Chase | 17 Dec 2012 | 8 comments
I need a solution Just found out that scheduling a Unlock Job of a Robotic Library is not possible anymore. Is there a workaround for this? Our employees are changing the tapes on ...
Forum Discussion by thomas_itbh | 12 Dec 2012 | 6 comments
I need a solution I am currently using Backup Exec 2010 r3 to backup a 2003 domain controller and I am receiving the following error: V-79-57344-65097 - Error. Cannot backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MachineGun | 06 Dec 2012 | 5 comments
I need a solution Hi,   I've a Backup Veritas 12.5 that works on a W2003R2. I use a LTO Ultrim 3. All patxes are applied. Since last week, on my working job, the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oriol_Cerba | 04 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm wondering if there is an easy way either by script, or within the BackupExec console itself to run a command only if a backup job fails?  I have a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MUIT | 30 Nov 2012 | 1 comment
I need a solution Hi All,   I would need to heed your expert advice in regards to the Backup Exec Media Server. I have a plan to run Backup Exec 2010/2012 on a ESXi 5 Virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chong | 21 Nov 2012 | 10 comments
I need a solution Hallo, I got my first Backup Exec 3600 appliance for configuration and i wandered what interface is used for backup? Is default gateway for management ...
This issue has been solved
Forum Discussion by michadar5 | 15 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution Hi,   I have been given an LTO tape that was written with Backup Exec Symantec by a 3rd party and asked to restore the files to our server.  The tape says NT ...
Forum Discussion by sjaguilar | 13 Nov 2012 | 1 comment