Video Screencast Help

Backup Exec Appliances

Results for Backup Exec Appliances

I need a solution Hello Community I have got an Storage of 2 TB on a Windows 2012 Server. (Storage Pool, Parity, 1 Volume) My Exchange Server should be backed up there. But after ...
Forum Discussion by Ecofin | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Detailed information is as follows: 07/14/2014 10:25:33 - vault waiting for session ID lock  07/14/2014 10:25:33 - vault session ID lock acquired  07/14/2014 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by garylgq | 13 Jul 2014 | 3 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 11 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Dear community, Our backup job always hangs at the same point, please see attached screenshot. It takes hours until it continues, often the backup does not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FelOr | 07 Jul 2014 | 5 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 01 Jul 2014 | 0 comments
Twitter via #BETALK Fri, 27 June, 2014 - 11:00 - 12:00 PDT Join Symantec Backup Exec experts for a ...
Event by nisharamach | 24 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution My situation is identical to this: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ver... However, the "solution" has vanished. Due to some ...
Forum Discussion by halfnode | 16 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution This is a follow up from this discussion:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/duplicate-secondary-image-cas-directly-attached-tape-library With ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jan.villeres | 11 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,  I am using backup exec 2012 (appliance 3600), when I take the backup of a server which is windows 2003, it fails and give me the following error. - ...
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 06 Jun 2014 | 1 comment